TODOROVIĆ NOVI PREDSEDNIK: Skupština Odbojkaškog kluba Ribnica iz Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

24. 12. 2021. u 12:39

NA redovnoj sednici Skupštine Odbojkaškog kluba Ribnica iz Kraljeva, kojoj je prisustvovalo 13 od ukupno 19 članova, za novog predsednika Upravnog odbora izabran je Radmilo Todorović.

ТОДОРОВИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК: Скупштина Одбојкашког клуба Рибница из Краљева

OK Ribnica

- Ponosan sam zbog ovog izbora jer ću u narednom periodu voditi jedan od najboljih i napoznatijih klubova u ovom delu Srbije – istakao je Todorović nakon izbora. - Kada pomislim na ljude ponikle u ovom klubu, na ljudske i sportske gromade, svestan sam da me čeka jako težak i odgovoran posao. U saradnji sa ljudima koji su sada u Ribnici biće mi lakše i siguran sam da ćemo ići stazom uspeha.

Novi predsednik predstavio je svoj tim u Upravnom odboru, izabrani su i novi članovi Skupštine kojom će i u narednom mandatu predsedavati Božidar Marković.

Ovom prilikom minula godina ocenjena je kao uspešna, osvojen je Kup Srbije, prošla sezona je završena na drugom mestu, a u aktuelnoj sezoni ekipa je ostala u trci za titulu. Zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Kraljeva i sponzorima, sve finansijske obaveze prema igračima, stručnom štabu i dobavljačima su izmirene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!