NOKAUTIRALA GA NAJZGODNIJA NOVINARKA Ostavila sportistu, a onda mu se život skroz promenio

Novosti online

02. 10. 2021. u 22:20

PO mnogima najzgodnija novinarka na svetu, Dileta Leota, više nije u vezi sa sportistom kome se život prilično promenio otkako se taj raskid desio.

НОКАУТИРАЛА ГА НАЈЗГОДНИЈА НОВИНАРКА Оставила спортисту, а онда му се живот скроз променио

Foto: Instagram / dilettaleotta

Danijele Skardina je italijanski bokser koji je vezu sa čuvenom sunarodnicom isprva teško preboleo. Stalno je govorio da je taj deo njegovog života bio "sjajna priča", jer je u pitanju bila "velika ljubav". Pokušavao je da obnovi tu romansu, davao sve od sebe, ali - jednogodišnja zajednička priča nije dobila novo poglavlje.

Tada je rešio da se vrati boksu svom silinom i uzeo je najbitniji pojas otkako je zakoračio u ring.

Dileta Leota je 29-godišnjeg Skardinu ostavila prošlog leta. Tada mu je to teško palo, na sav glas je saopštavao, i to javno, koliko bi voleo da mu se vrati.

- Volim je, nisam je nikad prevario i ona je nešto najbolje što je život mogao da mi donese. Ja sam bokser, ne bacam se po tlu, ali kao da sam nokautiran otkako me je ostavila. Želeo bih da mi se vrati, spreman sam da je ponovo osvojim, citrao je hrvatski portal "24 sata" njegove reči od prošle jeseni.

Međutim, ljubavne rane je morao da zaleči sam, i uz to se posvetio ostvarivanju dobrih rezultata. A oni su dugo izostajali posle briljantnog početka karijere jer se, umesto ringa, potpuno bio posvetio zanosnoj TV voditeljki.

Posle raskida sa Diletom Leotom, ne samo da se vratio boksu nego je najpre osvojio u supersrednjoj kategoriji IBF šampionski interkontinentalni pojas, a sada i u VBO verziji. Naime, u Milanu je u petak nokautirao u četvrtoj rundi Nemca Jirgena Doberštajna, čime je došao do učinka od 20 trijumfa u isto toliko profesionalnih nastupa, uz čak 16 nokauta.

Ostalo mu je još samo da sa "prvog mesta" smeni trenutno najboljeg na planeti, Kanela Alvareza.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri