PLAVA ČETA JURIŠA KA ODBRANI TITULE: Preuzmi bonus i sastavi PATRIOTSKI tiket!

Promo

18. 09. 2021. u 15:00

KLADIONICA Meridian rešila je da časti sve fanove odbojkaške reprezentacije Srbije i pred početak polufinala Evropskog prvenstva pokloni 1.500 RSD bonusa!

ПЛАВА ЧЕТА ЈУРИША КА ОДБРАНИ ТИТУЛЕ: Преузми бонус и састави ПАТРИОТСКИ тикет!

FOTO: CEV

Mnogi su sumnjali, ali odbojkaši Srbije su pokazali zašto su među najboljima na svetu i definitivno nabolji u Evropi!

Početak Evropskog prvenstva doneo je oscilacije u igri, ali “orlovi” su uspeli da se konsoliduju i pokažu svoje pravo lice onda kada je to bilo najpotrebnije.

Sada ih samo dva koraka dele od odbrane titule evropskog šampiona, a na tom putu prva prepreka je selekcija Italije.

Podrži “orlove” – odigraj patriotski tiket! U znak podrške našoj selekciji, kladionica Meridian je za sve fanove priredila fantastično iznenađenje – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i čeka te fantastičan bonus od 1.500 RSD koji možeš iskoristiti za sastavljanje tiketa!

Ali, ni to nije sve! Ukoliko već poseduješ nalog, a još uvek nisi deponovao novac, sada je pravo vreme da to učiniš, jer te uz prvi depozit i odigran tiket – Meridian časti sa 500 RSD! Malo li je?

No, vratimo se sada na odbojku.

Polufinalni meč na 32. EP za odbojkaše, između Srbije i Italije odigraće se večeras od 21.00 časova, što je sasvim dovoljno vremena da se svi zajedno pripremimo i onda navijamo kao nikada do sada!

Italija je fenomenalan tim i jedan od glavnih favorite za medalju, ali naši momci su do sada nebrojano puta pokazali da znaju da se nose sa pritiskom i a za Srbiju daju i poslednji atom snage!

Treba još dodati i to da će se dve najbolje plasirane selekcije sa EP direktno plasirati na Svetsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Rusiji, te tako nema sumnje da nas čeka velika borba!

Azuri su prvi put od 2015. među četiri najbolja tima „Starog kontinenta“, a poslednji put trofej su podigli 2005, ali ne dajte da vas to zavara – težak posao je pred našim momcima!

Na nama je da ih podržimo, a koji god rezultat da ostvare – sigurni smo da ćemo svi biti ponosni na naču plavu četu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu