PRIZNAJU SAMO TROFEJE: Srce na svakom treningu i utakmici

Z. Gligorijević

28. 07. 2021. u 17:22

RUKOMETAŠICE ŽORK Jagodina, najuspešnjijeg srpskog ženskog rukometnog kluba u protekle četiri godine, počele su pripreme.

ПРИЗНАЈУ САМО ТРОФЕЈЕ: Срце на сваком тренингу и утакмици

Foto ŽORK Jagodina

- Ciljevi su jasni - kaže Aleksandar Miladinović, predsednik kluba - a to je da nastavimo da igramo najbolji ženski rukomet u Srbiji, naravno da osvajamo trofeje, ali i da u regionalnoj konkurenciji ostvarimo značajnije rezultate.

Miladinović dodaje da ih očekuje mnogo posla, rada i znoja, jer na svakom treningu moraju da daju maksimum. On je zadovoljan pojačanjima i time što na svim pozicijama imaju mlade i talentovane, ali i iskusne igrače. Miladinović je ocenio da je na čelu projekta najbolji trener u Srbiji i regionu  Dragan Markov, kod koga nema popuštanja, maženja i licemernog „udvaranja”, kod koga se cene rad i rezultati.

Markov, koji očekuje osvajanje prvenstva, kupa i super kupa, takođe kaže da su pojačanja adekvatna i dobra, da će vredno da treniraju i da će „na svakom treningu i utakmici ostaviti srce“. Kapitenka tima Jelena Gojković izrazila je zahvalnost lokalnoj samoupravi, koja im je obezbedila uslove za pripreme profesionalnih sportista, a oni će to uzvratiti kroz pobede.

U klubu navode da su pri kraju pregovori sa iskusnom golmankom koja ima bogato međunarodno i reprezentativno iskustvo, te nekoliko veoma talentovanih juniorki iz regiona koje su učestvovale na svetskom juniorskom prvenstvu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna