NESVAKIDAŠNJE: Američki sportista uhapšen jer je u kolima imao "uzi"

Novosti online

25. 06. 2021. u 20:40

FRENK Klark, zvezda američkog fudbala i jedan od najboljih defanzivaca u ligi, uhapšen je jer je, kako je policija navela, imao automatsku pušku „uzi“ u svojem automobilu.

НЕСВАКИДАШЊЕ: Амерички спортиста ухапшен јер је у колима имао узи

FOTO: EPA

Policija je saopštila da je Klark zaustavljen radi rutinske kontrole u Los Anđelesu, nakon čega je u njegovim kolima primećena otvorena torba.

Kako su naveli američki mediji, policajci su videli da se u torbi nalazi vatreno oružje i uhapsili 28-godišnjaka zbog posedovanja nelegalnog oružja.

Klark je završio iza rešetaka, a njegovi predstavnici još nisu izdali nikakvo saopštenje.

Defanzivac Kanzas Siti Čifsa je u tu ekipu došao 2019. godine iz Sijetla i od tada se 26 puta našao u startnoj postavi, zacementiravši svoje među najboljim odbrambenim igračima lige.

Ovo, međutim, nije prvi njegov problem sa zakonom, pošto je 2014. godine uhapšen nakon sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, te je tada i izbačen iz fudbalske sekcije Univerziteta Mičigen.

Tada se nagodio sa tužiocem i priznao krivicu za manje krivično delo od nasilja u porodici, ali je novim kriminalnim ponašanjem pod znak pitanja stavio celu svoju karijeri.

On je trenutno usred petogodišnjeg ugovora prema kojem bi trebalo da zaradi ukupno 104 miliona dolara.

(Sputnik) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi