AMERIČKI FUDBAL: „Zmajevi" u plej-ofu, poznati parovi polufinala

Novosti online

21. 06. 2021. u 21:23

LIGAŠKI deo Prve lige Srbije u američkom fudbalu je završen, u poslednjem kolu ekipa Banat Bulls savladala je Kragujevac Wild Boars u gostima sa 40:34, a Plavi zmajevi pobedili su Wild Dogs u Novom Sadu sa 36:19 i obezbedili učešće u plej-ofu.

АМЕРИЧКИ ФУДБАЛ: „Змајеви у плеј-офу, познати парови полуфинала

FOTO: Promo/SAAF

Banat je u poslednjem kolu u utakmici koja će se ponovo igrati u polufinalu, ali ovaj put na terenu ekipe Bulls, pobedio aktuelne šampione Divlje veprove i tako napravio odličnu uvertiru pred plej-of.


Ponovo je odličan bio Kigan Lorens sa tri istrčana tačdauna, dok je ovog puta odličan bio i Mladen Zlatić koji je dva puta pronašao Milana Nikolića i jednom Džejkoba Lorensa za tačdaun. Sa druge strane odličan je bio Ešton Hurd sa tri tačdaun trčanja, a Ajzea Vid dva puta je povezao Petra Goića sa end zonom.

U nedelju na terenu FK Sremac, Wild Dogs Novi Sad su ugostili Plave zmajeve iz Beograda koji su bili bolji rezultatom 36:19. Odličnu utakmicu je odigrao aktuelni MVP lige Ivan Pleva koji je postigao tri tačdauna uz 164 istrčane jarde iz 14 nošenja.

Odbrana Zmajeva je igrala odlično, ali je specijalni tim zakazao i dozvolio dva tačdauna Novom Sadu, kada su posle izgubljenih lopti u end zonu ulazili Boris Lokas i Nikola Prkosovački.

Da podsetimo, prošle nedelje Vukovi su savladali Jagodinu i obezbedili prvom mesto i polufinale, gde sada znaju i svog protivnika, a to su upravo gradski rivali Zmajevi. U prvom meču ove sezone Vukovi su bili bolji sa 44:7.

Prva liga Srbije, 7. kolo:

Novi Sad Wild Dogs - Plavi zmajevi Beograd 19:36

Kragujevac Wild Boars Banat Bulls 34:40

Vukovi Beograd - Jagodina Black Hornets 56:0

Polufinale plej-ofa:

Banat Bulls - Kragujevac Wild Boars 

Vukovi Beograd - Plavi zmajevi Beograd
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)