TEODORA KREĆE PO POJAS: Trostruki prvak sveta zvezda večeri u Kovilovu

Novosti online

08. 06. 2021. u 20:36

TEODORA Manić (27) biće glavna zvezda spektakularnog kik-boks turnira Arena Friday Night Fights 3, 11. juna u "Kovilovo rizortu", u Beogradu.

ТЕОДОРА КРЕЋЕ ПО ПОЈАС: Троструки првак света звезда вечери у Ковилову

Foto: Privatna arhiva

Naša šampionka, trostruki amaterski prvak planete i dobitnik Majske nagrade Sportskog saveza Srbije za 2021, napada titulu prvaka sveta u WAKO PRO federaciji, u disciplini K1 (do 65 kg).

Njena rivalka Kristina Karuzo, aktuelna šampionka, dolazi iz Italije i ona je Teodori nanela jedan od malobrojnih poraza u amaterskoj konkurenciji na EP 2016, tako da će ovo ujedno biti prilika za pravi revanš.

- Spremna sam kao nikad. Dobro znam Kristinu, znam šta ume i može, ali znam i čime ja raspolažem. Cilj je jasan: da pojas zasija oko mog struka - optimizam ne napušta jednu od najboljih kikbokserki koje Srbija ima.

Pored pet borbi dama, biće održan i piramidalni turnir muškaraca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku