ODRŽAN TURNIR ZA MLADE ODBOJKAŠKE TALENTE: Najbolji Borac i Tehničar

G. ĆIROVIĆ

24. 05. 2021. u 13:06

U organizaciji kraljevačkog OK Tehničar, u balon sali Dečjeg odmarališta na Goču minulog vikenda održan je turnir za mlade odbojkašice i odbojkaše, uzrasta do 18 godina.

ОДРЖАН ТУРНИР ЗА МЛАДЕ ОДБОЈКАШКЕ ТАЛЕНТЕ: Најбољи Борац и Техничар

FOTO: OK Tehničar

Na ovom dvodnevnom turniru, svojeversnoj reviji mladih talenata, u ženskoj konkurenciji nastupilo je šest, a u muškoj četiri ekipe, sa ukupno oko 150 igrača.

Pobednički pehar kod odbojkašica pripao je Borcu iz Čačka koji je u finalu pobedio Napredak 037 iz Kruševca, dok je treće mesto osvojio kraljevački Gimnazijalac.

Najbolji u konkurenciji odbojkaša bio je domaćin, Tehničar iz Kraljeva, ispred kragujevačkog Radničkog i ekipe Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca.

- Da je turnir bio uspešan svedoče i želje svih učesnika da se za godinu dana ponovo vidimo na istom mestu. Nadamo se da će ovo postati tradicionalno okupljanje mladih talenata sa još više ekipa – kaže Dragan Đorđević, prvi čovek Tehničara, najavivši za septembar drugi memorijalni turnir „Kristina Kika Marković“ u znak sećanja na tragično nastradalu odbojkašicu ovog kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024