TENISKA LEGENDA NE VERUJE U NOVAKA: "Izgubiće na Olimpijskim igrama"

Novosti online

07. 07. 2021. u 18:36

NOVAK Đoković potvrdio je nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Već su se pojavili oni koji sumnjaju u uspeh najboljeg tenisera sveta.

ТЕНИСКА ЛЕГЕНДА НЕ ВЕРУЈЕ У НОВАКА: Изгубиће на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug

Taj turnir igraće se na tvrdoj podlozi - omiljenoj podlozi našeg tenisera. Posle odustajanja Rafaela Nadala, Dominika Tima, Denisa Šapovalova pitanje je može li ga neko zaustaviti... 

Džon Mekinro je u razgovoru za Bi-Bi-Si rekao da ne veruje u Novaka kada je uspeh na Olimpijskim igrama u pitanju. 

- Moje mišljenje je da će Đoković izgubiti na Olimpijskim igrama. Igra se na dva dobijena seta, do finalnog meča, i biće mu teško da se vrati u meč u takvom formatu", rekao je Mekinro za BBC.

Obrazložio je dodatno svoj stav.

- Možda će ga neko iznenaditi, pa će potom da se probudi na US openu i osvojiće sve, kalendarski grend slem koji nisu uspeli da osvoje ni Rodžer ni Rafa i to će biti - storijski momenat. Poslednji kome je to pošlo za rukom je Rod Lejver 1969. godine. Doduše, Novak jeste držao sva četiri pehara u jednom momentu, od Vimbldona 2015. do Rolan Garosa 2016. godine, rekao je Mekinro koji je imao i pohvalu na račun Srbina: 

- Kladio bih se na njega protiv bilo kog igrača. Ludo je da je ovako konstantno dobar i verovatno igra najbolji tenis u ovim godinama, završio je Mekinro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili