PARTIZAN U PROBLEMU PRED START SUPERLIGE: Sedam košarkaša crno-belih van stroja

Novosti online

21. 05. 2021. u 16:43

PARTIZAN se nalazi u problemu u nevreme. Crno-beli muku muče sa povređenim igračima, a ta lista je sve duža.

ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ ПРЕД СТАРТ СУПЕРЛИГЕ: Седам кошаркаша црно-белих ван строја

foto: ABA liga

Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, beogradski tim trenutno na raspolaganju ima svega sedam košarkaša, pa su u stručnom štabu fokusirani na što brže osposobljavanje ostalih, kako ne bi bilo poteškoća na početku plej-ofa Superlige Srbije protiv ekipe Mladosti iz Zemuna.

Od ranije su van stroja Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz i Rašon Tomas, dok se na startu utakmice protiv Borca pre dva dana povredio i Erik Mika. Takođe, na tom susretu povredu je doživeo i Vil Mozli. Mladi Đorđije Jovanović doživeo peh na treningu i pretrpeo je prelom prsta na šaci.

U međuvremenu, klub je na probu doveo Aleksu Stepanovića iz užičke Slobode. Ovaj talentovani košarkaš rodom iz Niša verovatno će nastupiti u predstojećem plej-ofu protiv Zemunaca, a ne bi bilo čudno da dobije i neku veću ulogu u slučaju da ostali ne budu mogli da se oporave do početka plej-ofa.

Ukoliko Partizan pobedi Mladost u polufinalu će igrati protiv boljeg iz duela Mega - Vojvodina. Preostali parovi četvrtfinala su Crvena zvezda - Zlatibor i FMP - Borac.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!