BOBAN MARJANOVIĆ ISKREN: Očekujem poziv selektora Kokoškova, mislim da imamo velike šanse da odemo na OI

Novosti online

29. 03. 2021. u 13:39

BOBAN Marjanović već godinama igra u NBA ligi i svake godine je standardan član reprezentacije Srbije. Visoki centar ne krije da se i sada nada pozivu u nacionalni tim.

БОБАН МАРЈАНОВИЋ ИСКРЕН: Очекујем позив селектора Кокошкова, мислим да имамо велике шансе да одемо на ОИ

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Ovaj 221 centimetara visoki igrač Dalas Maveriksa izrazio je želju da i ovog leta bude deo "orlova" koje sa klupe predvodi Igor Kokoškov.

- Očekujem poziv selektora Igora Kokoškova da budem sa reprezentacijom ovog leta. Mislim da imamo velike šanse da se kvalifikujemo za Olimpijske igre. Taj turnir je težak, svaka utakmica donosi mnogo, a može da ti se desi da imaš najgori mogući šuterski dan i da izgubiš od bilo koga. Zato fokus mora da bude na svakoj utakmici - rekao je Marjanović.

Potom je govorio o svojoj minutiaži protiv Njujorka, gde je kao starter odigrao skoro 30 minuta i zabeležio dabl-dabl - 13 poena i 11 skokova, ali i tokom dosadašnjeg dela sezone.

- Svi smo mi profesonalci i samo radimo svoj posao na najbolji mogući način. Osećam samopouzdanje, bez bilo kakve treme stupam na teren, tako da je to lepo iskustvo. Košarku igramo da bismo se osećali lepo i ja sam se zabvaljao na terernu. Jedino je nedostajala pobeda. Ono što je potrebno zadržati je konstantnost u igri i u minutima na parketu. Zato treba biti zahvalan na svemu što dobiješ. Uvek može da se teži nečemu višem, ali sve što dobiješ treba da iskoristiš na najbolji mogući način - zaključio je Bobi u razgovoru za "Tanjug".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)