JOKIĆ NEUTEŠAN: Tek sam u svlačionici shvatio da ga nema nakon šest godina... (VIDEO)

Novosti online

27. 03. 2021. u 09:23

SRPSKI centar se osvrnuo na dešavanja poslednjeg dana trejda i istakao da će mu jedan bivši saigrač posebno nedostajati.

ЈОКИЋ НЕУТЕШАН: Тек сам у свлачионици схватио да га нема након шест година... (ВИДЕО)

FOTO: Pritskrin

Prošao je rok za trejdove u NBA, a Denver je jedna od ekipa koja je dosta poslovala. Stigao je Eron Gordon, a otišao Geri Heris.

Sa Herisom je Nikola Jokić sjajno sarađivao, razvili su odličnu napadačku hemiju. 

Jokić je nakon odlične partije protiv Pelikansa govorio o svom prijatelju na terenu i van terena. 

- Geri je bio tu otkako sam stigao. Stiglo me je kada sam došao u svlačionicu jer on sedi pored mene šest godina. Naravno nije nestao, ali on je bio u Srbiji, imao sam mnogo uspomena sa njim i zajedno smo se razvijali, rasli. Nedostajaće mi, celom timu će nedostajati, istakao je Jokić. 

Sada je dobjo još jednu zvezdu u svom timu, pošto je Orlando rešio da krene u još jednu rekonstrukciju tima i trejdovao je Erona Gordona u Nagetse. 

- On je visok, atletski sjajan, može da čuva više pozicija. Veliki je a zna da šutne i da dribla. Može da utiče na utakmicu na više načina, nadam se da će se brzo uklopiti i da će zaigrati,  nada se srpski centar. 

Na narednim mečevima u Koloradu publika će se vratiti na tribine, a jedna stvar je posebno bitna za glavnog igrača Nagetsa.

- Nedostaje mi porodica, oni su veliki deo mog života i kad god su tu imam potpuno drugačije emocije. Naravno i navijači su uvek bili naš šesti igrač i nadam se da će biti tu i pomoći nam da dobijemo neke utakmice, zaključio je on. 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!