RADONJIĆ I DAVIDOVAC PRED CSKA: Rezultatski rasterećeni, da odigramo što je moguće bolje

Novosti online

24. 03. 2021. u 13:11

Rezultatski smo rasterećeni, pa možemo da razmišljamo drugačije nego da utakmica ima i takmičarsku težinu. Trudićemo se da pružimo dobar otpor i nadamo se da možemo da budemo konkuretni, izjavio je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pred meč sa CSKA u Evroligi.

РАДОЊИЋ И ДАВИДОВАЦ ПРЕД ЦСКА: Резултатски растерећени, да одиграмо што је могуће боље

Foto: N.Paraušić

Crveno-beli sutra od 18 sati gostuju u Moskvi, bez povređenog Duopa Rita.

"Nemamo pauzu, sledi CSKA i lako je pričati o njima. Vrlo kvalitetan protivnik sa velikim iskustvom, tim koji ide u borbu za osvajanje titule. Rit sigurno ne putuje, imamo rovitih igrača sa određenim problemima, ali moramo od treninga do treninga da donosimo odluke“,rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prvotimac crveno-belih Dejan Davidovac ističe da su prethodne utakmice u Evroligi i dve pobede (Himki i Panatinaikos) mnogo značile za samopouzdanje ekipe.

"Jesmo izgubili šanse za plej-of, ali je vrlo važno da igramo što je bolje moguće, da se skoncentrišemo na neke stvari koje možemo da ispravljamo u našoj igri, jer nam sledi najvažniji deo sezone. Ekipa CSKA jak protivnik, kandidati za osvajanje EL, plasman u Top 4 ili Top 8 se podrazumeva. Očekuje nas totalno drugačija utakmica od one u Beogradu jer sve ekipe koje preferiraju vrh sada tempiraju formu za ono što sledi", rekao je Davidovac.

CSKA ima skor od 19-10 na drugom mestu na tabeli Evrolige, dok je Zvezda na učinku od 9-21.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja