OD PETKA U BEOGRADU: Novo izdanje ANGT turnira

Novosti online

23. 03. 2021. u 13:12

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda i ove godine organizator je tradicionalnog kvalifikacionog turnira Evrolige ”Adidas Next Generation Tournament “Marko Ivković”

ОД ПЕТКА У БЕОГРАДУ: Ново издање АНГТ турнира

foto: kk crvena zvezda

Ovaj turnir održava se 10. put u nizu u organizaciji Evrolige i KK Crvena zvezda mts. Tokom predstojećeg vikenda, od petka do nedelje (26.3. – 28.3) za mesto na završnom turniru u Kelnu, i trofej pobednika boriće se ekipe Makabija iz Tel Aviva, Kluža, Partizana, Cedevita Olimpije, Mege, Budućnosti, Lokomotive Kuban i domaćina i organizatora turnira Crvene zvezde.

Svi mečevi na predstojećem turniru igraće se u hali FMP Arena, ovoga puta bez obzira na veliko interesovanje, bez publike zbog pandemije Covid-19 i uz poštovanje svih mera i protokola Vlade Republike Srbije.

Upravo zbog toga, Crvena zvezda je u saradnji sa svojim medijskim partnerom TV Arena sport obezbedila direktne prenose utakmica, koje će biti direktno prenošene na kanalima te televizije, kao i na zvaničnom Jutub kanalu Crvene zvezda.

Ekipe su podeljene u dve grupe. U grupi A nalaze se ekipe Makabija, Kluža, Partizana i Crvene zvezde, dok se u grupi B nalaze ekipe Mege, Budućnosti, Lokomotive Kuban i Cedevita Olimpije.

Turnir u petak zvanično otvaraju u 10 časova ekipe Crvene zvezde i rumunskog Kluža, dok je nakon dvodnevnih borbi za plasman na tabeli po grupama, nedelja rezervisana za utakmice koje će odrediti konačan plasman i pobednika turnira. Finalni meč igra se od 20 časova.

Takođe, tradicionalno u pauzi između utakmice za treće mesto i velikog finala, održaće se takmičenje u brzom šutiranju trojki i zakucavanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)