DŽAJA I PIŽON NA SAVIĆEVOJ PROMOCIJI: Diplomatski odgovor novog direktora Partizana na škakljivo pitanje o Zvezdi

Novosti online

16. 03. 2021. u 12:57

ZORAN Savić je i zvanično predstavljen kao novi sportski direktor Partizana, a tom prilikom je govorio o raznim temama.

ЏАЈА И ПИЖОН НА САВИЋЕВОЈ ПРОМОЦИЈИ: Дипломатски одговор новог директора Партизана на шкакљиво питање о Звезди

FOTO: TV Partizan Printskrin

Jedno od njih bilo je neizbežno - na društvenim mrežama pojavio se snimak kada je svojevremeno otkrio da je navijač fudbalskog kluba Crvena zvezda.

- Ja živim 30 godina u inostranstvu. Igrao sam u Barseloni, potom u Realu, potom sam se vratio u Barselonu. Bio sam igrač u jednom klubu, prešao direktno u redove najvećeg rivala, pa se vratio u prethodni kao funkcioner. Niko mi nikada nije postavio problem zbog toga gde sam bio i ko sam ja. Uvek su me poštovali i uvek sam ja sve poštovao. Navijači su me dočekali u Bolonji, kada sam došao u Fortitudo, kao bivši igrač Virtusa "Zoran radi za nas, ne igra za nas". Pre derbija sa Virtusom, navijači su želeli da pričaju sa mnom. Borio sam se za Fortitudo, kao što sam se borio za svaki svoj tim i klub.

- Ne postoji Hercegovac, pa tako i u mojoj porodici, koji nije navijao za Velež, ali ja sam u prošlosti voleo Džaju, Pižona, a to ne znači ništa sa mojom pozicijom u Partizanu danas. Svojevremeno sam bio bliži Partizanu nego Crvenoj zvezdi, kada sam otišao iz Jugoplastike, malo je falilo da dođem u Partizan, otišao sam u Real. Otišao sam zbog politike iz svoje zemlje. Imam svoje kodekse i ne mešam se u politiku. Moji brojni prijatelji pripadaju porodici Partizana - familija Radomira Antića, Željka Obradovića, imam Lokija, Mačvana, niko mi nikad nije rekao nijednu ružnu reč za Partizan. Nikada nisam razmišljao o povratku do sada. Partizan ima moju svu posvećenost i ne želim da imam bilo kakve probleme ni sa navijačima Partizana ni sa navijačima Crvene zvezde - zaključio je ovu temu Zoran Savić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne