EVO ZBOG ČEGA JE DOŠLO DO ŽESTOKOG SUKOBA CRNOGORACA: Pavićević vređao Dobrića, Radonjić mu to nije dozvolilo, nastavili i posle meča (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2021. u 09:50

ZVEZDA je trijumfalno prošla kroz Bar, pošto je u derbiju 16. kola ABA lige slavila protiv Mornara – 86:78.

ЕВО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ДОШЛО ДО ЖЕСТОКОГ СУКОБА ЦРНОГОРАЦА: Павићевић вређао Добрића, Радоњић му то није дозволило, наставили и после меча (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Utakmicu je obeležio Ognjen Dobrić sa 20 poena, od čega je ubacio šest trojki. Ipak, nije sve proteklo u sportskom duhu na ovom meču.

Senka na ovaj duel je pala početkom poslednje četvrtine, kada su, posle rasprave, isključeni predsednik Mornara Đorđije Pavićević i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Šta se desilo? Navodno, Radonjić je stao u zaštitu svog igrača. Dobrića je, naime, vređao prvi čovek kluba pod Rumijom, posle čega je reagovao strateg crveno-belih.

Barani su pogrešili… Kao krivca za povredu njihovog igrača Marka Jeremića označili su Dobrića, iako igrač gostiju nije nikog udario u borbi za loptom, već je to učinio Jeremićev saigrač Tejlor Smit.

Međutim, domaći su bili nervozni zbog konstatnog zaostatka, pa su samo tražili razlog za sukob, ali nisu očekivali da će dobiti odgovor od uvek mirnog Radonjića.

A da se stvari nisu smirile ni posle meča pokazala je i konferencija za novinare, gde su oba kluba poslala pomoćne terener. I domaći su i tu optužili goste da su došli u Crnu Goru da igraju rukomet...

Nema govora, da će biti vruće i u nastavku sezone, a naročito u plej-ofu ako dođe do sudara Mornara i Zvezde.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)