LAZIĆ POSLE 10 GODINA U ZVEZDI: Ne mogu da verujem da je toliko prošlo

Novosti online

23. 08. 2020. u 17:23

KAPITEN košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić će u takmičarskoj 2020/21. igrati desetu sezonu u crveno-belom dresu.

ЛАЗИЋ ПОСЛЕ 10 ГОДИНА У ЗВЕЗДИ: Не могу да верујем да је толико прошло

FOTO: AP

- Ne mogu da verujem da je već toliko prošlo, obzirom da mi deluje jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već desetu godinu zajedno - rekao je Lazić za klupski sajt.

Zvezda pripreme za narednu sezonu obavlja na Kopaoniku, a desetka kluba sa Malog Kalemegdana je govorila i o tome.

- Ove sezone smo za promenu došli na pripreme na Kopaonik gde su uslovi fenomenalni, sve mere zaštite igrača u zdravstvenom i trenažnom smislu su preduzete i osećamo se zaista sjajno. Imamo sve uslove da spremni dočekamo početak sezone.

Potom se osvrnuo i na ambicije crveno-belih, a uporedio je ove pripreme sa prethodnim.

- Ništa nije neuobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije s virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina, pa sam leto iskoristio i da se odmorim i provedem vreme sa porodicom i prijatljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu. Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige, cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu i zabeležimo što više pobeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo.

Lazić je na kraju prokomentarisao dolazak Saše Obradovića na mesto trenera.

- Za sada je sve sjajno, još smo u fazi upoznavanja, ali ovaj period koji smo proveli zajedno, zaista je fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde - zaključio je Lazić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna