RASPORED ABA LIGE: Partizan u prvom kolu dočekuje Borac, Zvezda gostuje Ciboni

Beta

16. 07. 2020. u 23:31

KOŠARKAŠI Partizana će novu sezonu u ABA ligi početi utakmicom protiv Borca na svom terenu, dok će Crvena zvezda gostovati Ciboni, objavljeno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

РАСПОРЕД АБА ЛИГЕ: Партизан у првом колу дочекује Борац, Звезда гостује Цибони

Foto: N.Paraušić

U prvom kolu, koje bi trebalo da se igra 18. septembra, sastaće se i Budućnost - Split, FMP - Primorska, Cedevita Olimpija - Krka, Igokea - Mega Bemaks i Zadar - Mornar.

Posle gostovanja Partizanu, košarkaši Borca će u drugom kolu dočekati Zvezdu, dok će crno-beli ugostiti Budućnost.

Prvi večiti derbi igraće se u osmom kolu, a domaćin će biti Partizan, dok će Zvezda crno-bele dočekati u 21. kolu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost