''NIJE LAKO NAĆI MOTIVACIJU!'' Željko Obradović nakon trijumfa nad Megom

Filip Milošević

24. 05. 2024. u 20:59

Košarkaši Partizana trijumfovali su u prvom meču polufinalne serije KLS-a, pošto su na domaćem parketu savladali Megu rezultatom 82:72. Izabranici Željka Obradovića su tako došli do 1:0 u seriji. Ko prvi stigne do dve pobede ide u finale.

НИЈЕ ЛАКО НАЋИ МОТИВАЦИЈУ! Жељко Обрадовић након тријумфа над Мегом

Foto: Profimedia

- Očigledno dva različita poluvremena. Nije lako naći motivaciju posle svega pšto se desilo u zadnje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, i  da im objasnimo da je ovo neko novo takmičenje, i da jedini način jeste da sezaboravi ono pšto je do sada bilo. To je uvek tako, i kada dobiješ, i kada izgubiš. Probali smo da radimo, sve probleme koje sam rekao da imamo, čak i povređeni igrači... Smit je preskočio jedan trening, jer ga je bolela noga, pa smo i danas vodili računa o tome - počeo je Obradović.

Dotakao se i toga što se meč igrao kada i Fajnal for Evrolige...

- Ono što sam ja pričao premnogo godina, jeste da smo igrali utakmicu u danu kada se igra Fajnal for. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnog godina rekao da košarka u Evropi treba da stane, kada se igra Fajnal for. I, nije ništa novo što sam to rekao i danas. Uz sve, ljudima niz KLS nije lak oda naprave kalendar, ali lično mislim da je moglo da se nađe rešenje, da sse igra ili sutra, ili neki drugi dan, samo da se ne igra danas kada se igra fajnal for. Ponavljam, ne ove, to je bilo moje mišljenje i kada sam radio u drugim zemljama, i uvek sam govori oda prvenstvo treba da stane kad je fajnal for, i da je to praznik kpošarke u Evropi, i da svi treba da pogledaju pšta se tamo dešava.

Potom se vratio na meč...

- Što se tiče utakmice, dva različita poluvremena, protiv mlade ekipe mege, koja je igrala sa velikom željom i entuzijazmom, i biće potrebno da se spremimo za drugu utakmicu, da probamo da odigramo bolje nego večeras - podvukao je Obradović.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!