"DOLAZE NAM VELIKI PRIJATELJI!" Željko Obradović apeluje na navijače KK Partizan pred polufinale ABA lige

Novosti online

29. 04. 2024. u 13:38

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović oglasio se pred prvu utakmicu polufinala ABA lige sa ekipom podoričke Budućnosti.

ДОЛАЗЕ НАМ ВЕЛИКИ ПРИЈАТЕЉИ! Жељко Обрадовић апелује на навијаче КК Партизан пред полуфинале АБА лиге

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana u utorak od 18.30 dočekuju ekipu Budućnosti u Beogradksoj areni (dnevnih ulaznica u slobodnoj prodaji još uvek ima, saopštili su crno-beli).

Tokom ligaškog dela sezone, crno-beli su dva puta savladali ovog rivala iz Podgorice, a upravo će dva trijumfa biti potrebna za plasman u finale. U četvrtfinalnim okršajima, Partizan je sa 2:0 u seriji savladao Igokeu, dok je Budućnost istim rezultatom eliminsala Zadar. 

Uoči početka polufinala ABA lige trener crno-belih Željko Obradović se ovako obratio javnosti:

"Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Mislim da je to ono što je potrebno ABA ligi, a pre svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci", naglasio je Obradović i dodao da su svi igrači zdravi, sa izuzetkom Ognjena Jaramaza koji ima problema sa nogom. 

Uoči predstojeeg meča, centar crno-belih, Balša Koprivica, istakao je sledeće: 

"Očekuje nas polufinale. Što se tiče same ekipe Budućnosti, ove sezone imamo iskustva sa njima, solidna su ekipa i imaju dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč", rekao je Koprivica. 

Podsetimo, drugi meč se igra u Podgorici u utorak, 7. maja, a majstorica je, "okvirno" zakazana za petak 10. maj. "Okvirno", pod znacima navoda, jer je za isti dan, na istom mestu, u Beogradskoj areni, zakazana eventualna majstorica druge polufinale serije, u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Mega. Prvi meč tih takmaca igra se u petak, 3. maja, a drugi u utorak, 7. maja.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom