A ZA KRALJA METLA... Legenda NBA lige se rugala Lebronu DŽejmsu zbog Nikole Jokića (VIDEO)

Novosti online

26. 04. 2024. u 10:49

Košarkaši Denvera poveli su sa 3:0 u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u gostima pobedili Los Anđeles lejkerse sa 112:105.

А ЗА КРАЉА МЕТЛА... Легенда НБА лиге се ругала Леброну Џејмсу због Николе Јокића (ВИДЕО)

Foto: AP

Denver je kontrolu nad utakmicom preuzeo u trećoj četvrtini i na kraju je upisao svoju 11. uzastopnu pobedu protiv Lejkersa, odnosno petu u gostima, računajući i prošlosezonsko finale Zapadne konferencije. Lejkersi su poslednji put pobedili Denver 16. decembra 2022. godine.

To je dovelo do situacije da se u studiju, posle utakmice, Čarls Barkli sa metlom (termin kada dobiješ seriju u četiri meča) obratio Lebronu i Lejkersima.

- Samo želim da se obratim ljudima koji mi cele sezone uporno govore kako će Lejkersi i Voriorsi da prorade u plej-ofu. Znate gde će da prorade? Na Bahamima. U nedelju ujutro idu na odmor. Govorio sam vam to od početka. Lejkersi i Voriorsi su s…e i prekinite da ih forsirate – kao i obično je bez dlake na jeziku bio Barkli.

Nijedna ekipa nije uspela da se vrati posle 0:3 u plej-ofu, a naredna, možda i poslednja utakmice ove serije na programu je u noći između subote i nedelje.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku