PORAZ ŠARLOTA: Skromne partije Micića i Pokuševskog

Novosti online

17. 03. 2024. u 08:20

Košarkaši Šarlota izgubili su na gostovanju od ekipe Filadelfije rezultatom 109:98 u NBA ligi, a priliku da zaigraju dobili su i naši košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski.

ПОРАЗ ШАРЛОТА: Скромне партије Мицића и Покушевског

FOTO: Tanjug/AP

Filadelfija je tokom većeg dela utakmice bila u vođstvu, mada je ono retko raslo iznad deset razlike. Hornetsi su sve vreme disali domaćinu za vratom, uspeli su u nekoliko navrata početkom poslednjeg kvartala da steknu i po poen prednosti, ali su Seventisiksersi bili bolji u završnici. Jasno je da su "stršljenovi" izgubili svaku šansu da se nađu u doigravanju, dok Filadelfija trenutno sedma i ima šanse da obezbedi mesto u plej inu.

Naši igrači su odigrali zapažene role. Micić je na parketu proveo 33 minuta, postigao je 11 poena, uz četiri asistencije i dva skoka, uz slab šut iz igre(pet od 12). Pokuševski je za 20 minuta ubacio pet poena(sedam od dva u šutu), uhvatio tri lopte i podelio dve asistencije.

Ostali rezultati:

Indijana – Bruklin 121:100

Nju Orleans – Portland 126:107
Filadelfija – Šarlot 109:98
Čikago – Vašington 127:98
Memfis – Oklahoma 112:118
Lejkersi – Golden Stejt 121:128

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)