"PRLJAVI" AMER KIPTI OD BESA! Nikola Jokić ga neočekivano prvi udario, a njegova reakcija je sramna (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2024. u 09:11

Košarkaši Denvera pobedili su u gostima ekipu Golden Stejta rezultatom 119:103 u noćašnjem meču NBA lige.

ПРЉАВИ АМЕР КИПТИ ОД БЕСА! Никола Јокић га неочекивано први ударио, а његова реакција је срамна (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

U pobedničkom timu briljirao je srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je na meču u San Francisku ostvario 139. tripl-dabl u karijeri, a 123. u regularnom toku sezone u NBA ligi.

On je za 37 minuta na terenu postigao 32 poena i imao 16 skokova i 16 asistencija. Ovo je bio treći uzastopni tripl-dabl srpskog košarkaša, a 18. od početka sezone. Jokić je na meču sa Golden Stejtom imao i četiri osvojene lopte, jednu blokadu i dve izgubljene lopte.

Gotovo na svakom meču srpski as dobije žestoke batine od svojih čuvara, a to je moglo da se očekuje i od Drejmonda Grina, košarkaša koji važi za jednog od "prljavijih" u NBA ligi. Ipak, Jokić je pokušao prvi da ga iznenadi, te ga je u jednom duelu udario po licu.

Grin je pobesneo zbog toga, pa se zaleteo na Jokića i napravio jak faul, nakon čega je negodovao kod sudija pošto prethodno nisu svirali faul u napadu. Većih problema nije bilo, Jokić je "iskulirao" poznatog provokatora, a nakon meča njih dvojica su se srdačno pozdravili.

Srbina su na ovom meču najbolje pratili Džamal Mari sa 27 i Aron Gordon sa 17 poena.

U redovima Voriorsa najefikasniji je bio Klej Tompson sa 23 poena, dok je Stef Kari ubacio 20, ali uz veoma loš šut iz igre.

Posle treće vezane pobede, Denver ima skor 39/19 i treći je na tabeli Zapadne konferencije, dok je Golden Stejt na desetoj poziciji sa 29 pobeda i 27 poraza.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?