"SADA TO MOGU DA OTKRIJEM!" Janis Sferopulos obelodanio dva detalja posle pobede nad Partizanom u finalu Kupa Koraća

Novosti online

17. 02. 2024. u 23:59

Crvena zvezda, kao branilac trofeja "Žućkove levice", i Partizan sastali su se u finalu Kupa Radivoja Koraća 2024, a konačan ishod obradovao je Janisa Sferopulosa, šefa stručnog štaba crveno-belih.

САДА ТО МОГУ ДА ОТКРИЈЕМ! Јанис Сферопулос обелоданио два детаља после победе над Партизаном у финалу Купа Кораћа

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, finale Kupa Radivoja Koraća Zvezda je rešila u svoju korist, pobedivši Partizan iako je u jednom trenutku gubila sa deset razlike.

A posle završetka ovog večitog derbija, trener crveno-belih Janis Sferopulos ovako je počeo da se obraća javnosti na konferenciji za medije:

- Utakmica je bila pravi derbi. Mi nismo počeli dobro. U prvom poluvremenu, Partizan je u prvih 15-ak minuta kontrolisao utakmicu, vodio sa deset razlike, ali važno je da smo se u poslednjih pet minuta vratili u život. U drugom poluvremenu smo odigrali odlično, dozvolili im da daju samo 35 minuta, a mi smo igrali dobro u napadu. Igra svih naših igrača je razlog što smo pobedili. Nije lako igrati derbi, nije lako u njemu sprovoditi planove u delo, ali mi smo bili koncentrisani sve vreme i na tome čestitke svima - započeo je grčki stručnjak.

"Sad mogu to da otkrijem..."

- Ovo je veoma lep dan za naš klub, čestitke i svima ostalima, ne samo igračima, rukovodstvu, predstavniku... Važno je kako svi u klubu rade,  ne samo kako se odigra ova utakmica, pa zato želim svima da se zahvalim. Imali smo problema u pripremi utakmice, do poslednjeg momenta nismo znali da li će Teodosić i Lazić moći da igraju. Sada mogu to da otkrijem. Oni ne samo da su bili pod znakom pitanja, već i to malo što su trenirali, bilo je bez kontakta! Čestitam svim našim lekarima, medicinskom delu stručnog štaba, koji su osposobili igrače za finale. Čestitke i mojim pomoćnicima, svi oni imaju udela u ovom trofeju. Tek smo na pola sezone, mnogo toga nas čeka, ali ovo je veoma važan trofej i veoma smo srećni što smo mogli da pružimo zadovoljstvo našim navijačima. Sad ćemo malo zajedno da slavimo - rekao je presrećni Sferopulos.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata