"MOŽDA IM JE TO TREBALO": Sramna izjava Amerikanca o smrti Dejana Milojevića

Novosti online

15. 02. 2024. u 14:28

KOMPLETNU sportsku javnost je 17. januara potresla vest da je Dejan Milojević, član stručnog štaba Golden Stejta preminuo od posledica srčanog udara.

МОЖДА ИМ ЈЕ ТО ТРЕБАЛО: Срамна изјава Американца о смрти Дејана Милојевића

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, ima onih kojima ništa nije sveto, pa je čuveni NBA analitičar, Ričard Džeferson imao sramnu izjavu na meču između Voriorsa i Los Anđeles Klipersa oko smrti Dejana Milojevića. 

- Podržali su njegovu porodicu u veoma, veoma teškom trenutku. Videli ste majice, videli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vesti – s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu zajedno, možda je to nešto što im je trebalo u tom trenutku – naveo je Džeferson.

Ova izjava može da se protumači na više način, ali je možda aludirao na formu Golden Stejta kome baš nije išlo, ali su u poslednje vreme podigli formu. Nema sumnje da Voriorsi nikada neće zaboraviti Milojevića, a to govori i dolazak glavnog trenera Stiva Kera na sahranu.

BONUS VIDEO: SAHRANA DEJANA MILOJEVIĆA: Srbija se oprašta od Miloja 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)