'E, TO JE MODERNA KOŠARKA!'' Trener Mege zadovoljan trijumfom nakon niza loših rezultata

Filip Milošević

11. 02. 2024. u 15:37

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je danas da je njegov tim timskom igrom stigao do pobede protiv Mornara u 20. kolu regionalne ABA lige.

Е, ТО ЈЕ МОДЕРНА КОШАРКА! Тренер Меге задовољан тријумфом након низа лоших резултата

Foto:FOTO: Mega Mozzart/Dragana Stjepanović

Mega je ranije danas u Beogradu savladala Mornar rezultatom 101:87.

- Čestitam mojim igračima na pobedi. Vrlo važna pobeda za nas u utakmici za koju smo znali da će biti teška. Mornar je vrlo potentna napadačka ekipa sa puno igrača koji mogu da naprave razliku i puno igrača koji su u stanju da individualnim rešenjima naprave veliki problem. U prvom poluvremenu defanzivno nismo bili pravi. Dozvolili smo im da uđu u šutersko samopouzdanje gde su pogađali teške šuteve. Međutim, to je način na koji oni igraju i trebalo je da u tom delu budemo bolji - rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba.

Barać je istakao da ga raduje veliki broj asistencija na meču sa Mornarom.

- Nakon meča u Zadru gde nisam bio zadovoljan protokom lopti, sada je to bilo izvanredno. Imamo tri igrača sa dabl-dabl učinkom, ali ovo je zaista timska pobeda. Igrači su odigrali veoma dobru odbranu kada je trebalo, a to nam je dalo mogućnost da trčimo kontre. Svaka ekipa igra lakše kada trči i to je prosto moderna košarka i to je ono na čemu mi insistiramo. Čestitam Mornaru na borbi i želim puno sreće u nastavku - zaključio je Barać.


BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu