"NADAM SE DA ĆE SVI KOJIMA JE DEJAN MILOJEVIĆ BIO U SRCU..." Željko Obradović vrlo emotivan pred Partizan - Mega

Tanjug

21. 01. 2024. u 20:57

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović pozvao je navijače da dođu u što većem broju na sutrašnji meč sa Megom, koji je posvećen nekadašnjem igraču crno-belih Dejanu Milojeviću.

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ СВИ КОЈИМА ЈЕ ДЕЈАН МИЛОЈЕВИЋ БИО У СРЦУ... Жељко Обрадовић врло емотиван пред Партизан - Мега

Photo: Cedevita Olimpija / Ales Fevzer

Ulaz na ovaj meč biće besplatan, a klub iz Humske je pozvao sve navijače koji u ponedeljak dođu u "Arenu", da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast Dejanu Milojeviću, koji je pre četiri dana preminuo od posledica srčanog udara.

Milojević je od 2021. godine bio pomoćni trener Golden Stejta. On je 2004. do 2006. igrao za Partizan, a od 2012. do 2020. je bio trener Mege.

- Utakmica je posvećena Milojeviću, koji nas je veoma rano napustio. Ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek, igrač i trener mislim da je sve poznato. Tragična vest, mnogo teška vest da se razume, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege - rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

On se potom osvrnuo na meč sa Megom, koja je u četvrtom kolu ABA lige 23. oktobra prošle godine pobedila crno-bele rezultatom 88:86.

- Naravno da ćemo probati da igramo. Mega je igrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Mladi igrači, uvek željni dokazivanja. Mislim da će tako biti i ovog puta. Ali verovatno je najbitnije da navijači prepoznaju i dođu u velikom broju na utakmicu koja je posvećena Milojeviću - naglasio je Obradović.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić izjavio je da očekuje pobedu protiv Mege.

- Mega je mlada ekipa koja igra sa dobrom energijom. Izgubili smo od njih prošli put, probaćemo da uđemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i ovog puta dođemo do pobede - istakao je Smailagić.

Utakmica 17. kola ABA lige između Partizana i Mege biće odigrana sutra od 19 sati u "Štark areni".

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)