"JA NE IGRAM PROTIV EMBIDA": Jokić ovako odgovorio na komentar zvezde Filadelfije (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

17. 01. 2024. u 10:05

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić odigrao je dobar meč protiv Filadelfije, ali je tim iz "grada bratske ljubavi" slavio 126:121, a as File imao je još jednu MVP partiju.

ЈА НЕ ИГРАМ ПРОТИВ ЕМБИДА: Јокић овако одговорио на коментар звезде Филаделфије (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Džoel Embid aktuelni je MVP, te je u ovom meču igrao kao da ima nešto da dokaže zbog činjenice da su mnogi smatrali da je Nikola Jokić trebalo po treći put da dobije priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Embid je utakmicu završio sa 41 poenom, 10 asistencija i sedam skokova, a tokom meča šapnuo je srpskom centru da je "najbolji igrač u ligi". Imao je i poruku za Srbina.

Jokić je imao učinak od 25 poena, 19 skokova i tri asistencije, a nakon meča izašao je pred medije gde je govorio lepim rečima o rivalu.

- On je zaista dobar igrač, beleži istorijske brojke u poslednje vreme, svaku utakmicu 30 plus poena, a to je ekstremno teško postići, posebno svaku utakmicu. Ali ja ne igram protiv njega, igram protiv Filadelfije. Imali smo dobar duel - napomenuo je Džoker.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave