LUČIĆ ODUŠEVIO SRBIJU: Olimpijske igre? Ako sam zdrav, nastup nije ni pitanje za mene

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 01. 2024. u 18:36

SRPSKI košarkaš Vladimir Lučić propustio je zbog Svetsko prvenstvo na kome su "orlovi" osvojili srebrnu medalju. Član Bajerna ne krije da bi voleo da nastupi za reprezentaciju na Olimpijskim igrama koje će se 2024. godine održati u Parizu.

ЛУЧИЋ ОДУШЕВИО СРБИЈУ: Олимпијске игре? Ако сам здрав, наступ није ни питање за мене

FOTO: FIBA.Basketball

Iskusni igrač je u razgovoru za "Jurohups" istakao da učešće na Igrama ne dovodi u pitanje ukoliko bude zdrav.

- Zbog povrede koja se dogodila nisam mogao da igram na Svetskom prvenstvu. Ako sam dovoljno zdrav, Olimpijske igre u Parizu nisu ni pitanje za mene. Pa da se onda na najbolji način povučem iz reprezentacije u 35. godini. Trenutno ne želim da pričam ili razmišljam o tome, nadam se da ću da budem zdrav i trener će onda da donese svoju odluku - rekao je Lučić.

Lučić je tek u 15. kolu Evrolige odigrao prvi meč za Bajern ove sezone u Evroligi. Nastupio je na tri duela u kojima je postiza dva poena protiv Efesa i Monaka, te 12 u duelu sa Valensijom.

Podsetimo, Olimpijske igre održavaju se u Parizu od 26. jula do 11. avgusta. "Orlovi" nisu učestvovali na poslednjoj najvećoj planetarnoj smotri u Tokiju 2021. godine.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)