SFEROPULOS: ''Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč u Atini''

Filip Milošević

27. 12. 2023. u 13:24

TRENER košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da "crveno-beli" moraju da budu mentalno i fizički spremni za težak meč protiv Panatinaikosa.

СФЕРОПУЛОС: Морамо да будемо ментално и физички спремни за тежак меч у Атини

Foto: Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Atinu gde ih sutra očekuje meč 17. kola Evrolige protiv Panatinaikosa. Utakmica u "OAKA Areni" biće odigrana sutra od 20.15 časova.

Sferopulos je u Atinu poveo 14 igrača, a sa ekipom je krenuo i Nikola Topić koji se juče vratio u Crvenu zvezdu.

- Igramo protiv tima koji je u najboljoj formi od početka sezone. Igraju odlično na psihičkom planu i odlazimo im na noge posle tri pobede u gostima. Znamo odakle preti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentraciju, oni će nas kazniti. Za nas je veoma važno da nastavimo da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat. Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je da se Panatinaikos nalazi u jako dobrom momentu.

- Vezali su par jako dobrih utakmica na gostujućem terenu, na domaćem terenu će biti još teže, ali takođe, mislim da i mi hvatamo neku vrstu zaleta. Energija i atmosfera u ekipi je dobra, i nadam se da ćemo na krilima dobre atmosfere uspeti da napravimo povoljan rezultat - rekao je Nedović.

Košarkaši Crvene zvezde se trenutno nalaze na 15. mestu na tabeli sa šest pobeda i 10 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 9/7.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!