OVO JE ISTINA O ŠABAZU NEJPIRU! U Zvezdi više nisu mogli da ćute

Novosti online

21. 12. 2023. u 11:26

Košarkaši Crvene zvezde su ostali bez najvećeg letošnjeg pojačanja, pošto je Šabaz Nejpir napustio klub i pre nove godine i odlučio je da se vrati u Olimpiju iz Milana.

ОВО ЈЕ ИСТИНА О ШАБАЗУ НЕЈПИРУ! У Звезди више нису могли да ћуте

FOTO: M. Vukadinović

Šabaz je odbio da igra protiv Reala iz Madrida, a Janis Sferopulos je rekao odmah i o čemu se radi, dok se sada i klub oglasio.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa, obaveštava javnost sledeće. Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18. 12. 2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Meridianbet Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju!

- Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda Meridianbet postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu „Olimpija Armani“ iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20. 12. 2023. godine u Beogradu uz suglasnost obe strane.

- KK Crvena zvezda isključivo preko svojih zvaničnih naloga obaveštavao je, i obaveštavaće blagovremeno javnost transparentno o svojim svakodnevnim aktivnostima, uključujući i transfer politiku kluba.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)