ZVEZDA NASTAVILA SERIJU POBEDA: Crveno-beli u poslednjoj četvrtini slomili otpor Studentskog centra

Č. V.

17. 12. 2023. u 18:50

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nastavili su sa pobedama u ABA ligi, pošto su u Podgorici savladali Studentski centar sa 77:91 (21:21, 20:25, 24:17, 12:28).

ЗВЕЗДА НАСТАВИЛА СЕРИЈУ ПОБЕДА: Црвено-бели у последњој четвртини сломили отпор Студентског центра

FOTO: KK SC Derbi/Filip Roganović/ABA liga

Navijače crveno-belih može da raduje to što se posle dužeg vremena u tim vratio Adam Hanga koji je meč počeo u prvoj petorci. Vredi istaći i da je ovu utakmicu propustio Nemanja Nedović zbog obaveza koje čekaju šampiona Srbije naredne nedelje.

Što se meča tiče prvo poluvreme je obeležio veliki broj poena, a gosti su na pauzu otišli sa pet poena prednosti - 41:46.

Zvezda je početkom trećeg kvartala došla i do dvocifrenog vođstva - 43:53. Ipak, domaćin se nije predavao pa je serijom 22:10 došao do prednosti u finišu ovog perioda - 65:63.

FOTO: KK SC Derbi/Filip Roganović/ABA liga

U tom momentu je delovalo da bi Studentski centar mogao do iznenađenja, ali onda se pojavio Luka Mitrović koji je odigrao fantastičnu četvrtu četvrtinu. On je u drugom poluvremenu postigao 18 poena, a meč je završio sa ukupno 20.

Pored njega dobru partiju odigrao je Jago dos Santos koji je brojao do 15. Na drugoj strani najviše se istakao Igor Drobnjak sa 17 poena, pratio ga je Emir Hadžibegović sa 13.

Vredi pomenuti i partiju Šabaza Nejpira koji je utakmicu okončao sa 13 poena i tri asistencije. Mogao bi ovo da bude nagoveštaj da plejmejker crveno-belih ulazi u pravu formu.

Zvezda je sada na učinku 11-1, a tim iz Podgorice ima 6-6.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)