"ŽELJKO HOĆE DA BUDEM LESOR": Brazilac otkrio Obradovićeve metode

Novosti online

28. 11. 2023. u 12:36

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo pričao je kako teče proces adaptacije na sistem Željka Obradovića. Brazilac je poslednji stigao u tim iz Humske, kao kapitalno pojačanje na poziciji centra.

ЖЕЉКО ХОЋЕ ДА БУДЕМ ЛЕСОР: Бразилац открио Обрадовићеве методе

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

- Svi još uvek učimo kako da igramo jedni sa drugima, ovo posebno važi za mene zbog toliko različitih opcija koje imamo sa različitim postavama. Pogledajte samo postavu sa Smajlijem kada igra nisko krilo. On je neprestano u mismeču, možemo na brojnim pozicijama da stvorimo takve situacije. Možemo tako da kaznimo mnoge timove, samo moramo da igramo koncentrisano jer je uvek potreban fokus zbog raznih akcija koje je trener pripremio - rekao je Kaboklo, prenosi Mocart sport.

- Teško je jer sam stigao usred sezone, definitivno je drugačije u odnosu na sva ranija iskustva zbog velikog kvaliteta protivnika, saigrača... Svega. Jednostavno je veći izazov. Sve je ovo novo za mene, ali uživam u procesu. Učim svaki dan i nadam se da ću moći da pomognem ovom timu da pravi velike uspehe - rekao je Kaboklo.

Brazilski reprzentativac u Partizan je stigao kao zamena za Matijasa Lesora, koji je ove sezone igrač Panatinaikosa. U četvrtak od 20.45 ga čeka duel sa Francuzom, koji sa grčkim velikanom stiže u Arenu u 11. kolu Evrolige.

- On je utabao put kojim želim da idem dok sam u Partizanu. Znam da ga mnogo vole ovde, trener mi pokazuje video-klipove šta je sve radio dok je bio u Partizanu, sjajan je bio. Učim i od Lesora. Želim da imam sličnu ulogu kao on, a to žele i treneri. U četvrtak očekujem borbu. Igramo na svom terenu, što je uvek velika prednost. Nadam se naravno pobedi - rekao je Kaboklo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi