JANIS POTVRDIO! Sa Grcima napada Olimpijske igre

Tanjug

23. 11. 2023. u 13:47

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo potvrdio je da će igrati za reprezentaciju Grčke sledećeg leta, prvo u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a zatim i u Parizu, ako izabranici Vasilisa Spanulisa obezbede plasman na OI.

ЈАНИС ПОТВРДИО! Са Грцима напада Олимпијске игре

FOTO: FIBA.Basketball

"Trenutno, radujem se samo tome da vidim decu. Posle toga da igram protiv Vašingtona. Posle toga da imam dobru sezonu u nadi da ćemo biti klub koji će igrati finale NBA lige. A posle toga da se sa reprezentacijom plasiram u Pariz. Ako se to desi i stignemo do Pariza, biću uzbuđen da budem tamo", rekao je Adetokumbo, a prenosi košarkaški portal Jurohups (Eurohoops).

Grčka će se sa još 23 selekcije sledećeg leta boriti za preostale četiri vize za Olimpijske igre, na četiri različita turnira.

Mediji su prethodnih dana pisali da je Grčka favorit za organizaciju jednog od turnira, a favoriti za preostala tri su Španija, Letonija i Portoriko.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)