LEJKERSI PRETE DENVERU? Lebron DŽejms od kluba traži da dovedu jednog od najboljih bekova lige kako bi napali titulu

Novosti online

21. 11. 2023. u 16:43

Čelnici Los Anđeles Lejkersa zainteresovani su za košarkaše Čikaga Zeka Lavina i Aleksa Karuza, prenose danas američki mediji.

ЛЕЈКЕРСИ ПРЕТЕ ДЕНВЕРУ? Леброн Џејмс од клуба тражи да доведу једног од најбољих бекова лиге како би напали титулу

Tanjug

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms želi da ove sezone osvoji titulu sa klubom iz Los Anđelesa, a zatražio je od vlasnika tima pojačanja. Džejms smatra da bi Lavin i Karuzo mogli da donesu šampionski trofej LA Lejkersima.

Lavin (28) je u Čikago stigao 2017. godine iz Minesote, a samo jednom je sa Bulsima igrao u plej-ofu NBA lige. On je nezadovoljan situacijom u Čikagu i želi da nastavi karijeru u klubu koji će se boriti za titulu u NBA ligi. Karuzo (29) je već igrao za LA Lejkerse od 2017. do 2021. godine.

Američki mediji navode da su pregovori predstavnika dva kluba u toku. Čelnici kluba iz Los Anđelesa planiraju da u Čikago proslede D'Anđela Rasela, Ostina Rivsa, Ruija Hačimuru i Gejba Vinsenta u zamenu za Lavina i Karuza.

LA Lejkersi se nalaze na šestom mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa osam pobeda i šest poraza, dok je Čikago tek na 12. poziciji na Istoku sa skorom 5/10.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)