BOGDANOVIĆ SOLIDAN, BOSTON ''MELJE'' PROTIVNIKE: Srpski as nedovoljan za pobedu Atlante, Darko Rajaković doživeo poraz u ''TD Gardenu''

Novosti online

12. 11. 2023. u 08:40

Tim Atlante pretrpeo je poraz od Majamija sa 117:109 na svom terenu, a od pomoći im nije bila ni niva odlična igra srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića. Takođe i Rajakovićev Toronto je noćas doživeo poraz, savladao ih je ubedljivo Boston rezultatom 117:94.

БОГДАНОВИЋ СОЛИДАН, БОСТОН МЕЉЕ ПРОТИВНИКЕ: Српски ас недовољан за победу Атланте, Дарко Рајаковић доживео пораз у ТД Гардену

Foto: AP

Bogdanović je za 28 minuta igre ubacio 5 trojki i meč završio sa 15 poena, tri skoka i 1 asistencijom pruživši dobru podršku svom timu ali je to bilo nedovoljno da izbegnu poraz.

Kod Atlante najefikasniji je bio Trej Jang sa 27 poena, dok je u pobedničkoj ekipi izdominirao Adebajo sa 26 poena.

Takođe i izabranici srpskog trenera Darka Rajakovića su nožas poraženi. Toronto Reptorsi su izgubili u ''TD Gardenu'' od Bostona sa ubedljivih 117:94.

Džejson Tejtum i Džejlen Braun pružili su odlične partije sa 29 i 27 poena, dok su kod Toronta najefikasniji bili Paskal Sijakam sa 17 i Denis Šruder sa 14 poena.

BONUS VIDEO: 

Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove