ZVEZDA U PROBLEMU: Sferopulos otkrio na koje igrače ne može da računa u Barseloni

Novosti online

09. 11. 2023. u 14:34

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 gostuju Barseloni u meču 7. kola Evrolige. Katalonci u dosadašnjem toku sezone imaju pet pobeda uz poraz od jedan razlike u Madridu protiv Reala, dok Zvezda ima dva trijumfa uz duplo više utakmica na kojima su pognute glave napuštali teren.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ: Сферопулос открио на које играче не може да рачуна у Барселони

M. Vukadinović

Trener šampiona Srbije Janis Sferopulos ima problema sa povređenim igračima i opet crveno-beli neće moći da izađu na teren sa najjačim timom.

- Igramo protiv jakog protivnika koji ima za sada samo jedan poraz u Evroligi. Ključ za utakmicu je kontrolisati ritam i loptu. Lazić je sve bolje iz dana u dan, ali to još nije dovoljno da se vrati treninzima. Isto je i sa Hangom. Što se tiče Marka Simonovića zajedno sa doktorima sam odlučio da ostane u Beogradu, jer nije 100 posto spreman, jer je povredio skočni zglob. Ne želimo da se stvar pogorša, ali on je bliži da zaigra nego druga dvojica - rekao je, između ostalog, u susretu sa novinarima Grk pred duel sa Kataloncima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!