"SAMO IGRA NA VISOKOM NIVOU ĆE NAM DONETI ŽELJENI REZULTAT": Željko Obradović se oglasio pred Split - Partizan

Novosti online

04. 11. 2023. u 15:32

PARTIZAN je izgubio od Baskonije (8:4:83) u neizvesnoj završnici u Evroligi. Crno-beli nemaju mnogo vremena za odmor, pošto već u nedelju od 17 sati gostuju Splitu u 6. kolu ABA lige.

САМО ИГРА НА ВИСОКОМ НИВОУ ЋЕ НАМ ДОНЕТИ ЖЕЉЕНИ РЕЗУЛТАТ: Жељко Обрадовић се огласио пред Сплит - Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Pred duel na "Gripama" govorio je trener šampiona regionalnog takmičenja Željko Obradović. On je istakao da će tim sa samo jednim treningom i sastankom učiniti sve da se što bolje pripremi za taj meč.

- Jutros smo rano iz Španije stigli u Split gde smo se odmah okrenuli odmoru i pripremi za utakmicu protiv tima koji poštujemo, sećajući se utakmice iz prošle sezone koju smo dobili u neverovatnoj završnici. Samo maksimalna koncentracija tokom čitave utakmice i igra na visokom nivou kada je u pitanju energija će nam doneti željeni rezultat - rekao je Obradović.

Centar Partizana, Alen Smailagić zna da Split ume da bude nezgodan kada igra kod kuće. I on se takođe prisetio prošlosezonskog duela.

- Prošla sezona se praktično okrenula u našu korist u tom kolu kada smo trojkom (Džejmsa) Nanelija u poslednjoj sekundi došli do pobede protiv njih. Imaju kvalitet, svesni su da će biti svežiji od nas, ali je na nama da tu svežinu nadoknadimo tako što ćemo igrati sa većim motivom. Posle poraza od Mege, nama svaka utakmica u ABA ligi praktično određuje sudbinu i tako moramo da pristupamo tim mečevima - istakao je Smailagić.

Podsetimo, crno-beli posle pet kola imaju učinak 4-1, a hrvatski klub 1-4.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove