NIKOLA, IZVINI! Oglasio se najveći Jokićev kritičar i šokirao Ameriku

Novosti online

27. 10. 2023. u 13:22

Američki novinar Nik Rajt, koji je poznat po tome što često kritikuje Nikolu Jokića, uputio je javno izvinjenje srpskom košarkašu.

НИКОЛА, ИЗВИНИ! Огласио се највећи Јокићев критичар и шокирао Америку

FOTO: Tanjug/AP

Naime, on je tokom čitave prošle godine dosta komentarisao najboljeg igrača sveta, ističući da Jokić ne zaslužuje da dobije epitet legende.

Ipak, sada posle meča između Denvera i Los Anđelesa, gde je centar Nagetsa ponovo dominirao, Rajt je javno izjavio da je on ipak legenda.

- Javno se izvinjavam Jokiću, i to sam uradio posle finala sa Majamijem, ali i sada. Definitivno je ušao u grupu košarkaša koji zaslužuju najveće poštovanje. Moje mišljenje je bilo da je jako dobar igrač, ali da nisam siguran da li zaslužuju da dobije epitet legende. Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA. Očigledno da su ljudi videli bolje od mene celu situaciju vezano za Nikolu - istakao je Rajt.

Poznati novinar se dotakao i teme ko je najbolji po njemu u eri posle Lebrona Džejmsa.  

- Moj kriterijum po čemu gledam su sledeća, prsten, ispadanje na startu plej-of. MVP trofeji, što se tiče Jokića, on spada u taj kriterijum i definitivno jedan je od najboljih svih vremena - zaključio je Rajt. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO TO DOSAD NISMO ZNALI? Evo čemu služe poslednje rupe za pertle na patikama