IGRAO ZA PARTIZAN, A SAD POTPISAO ZA DENVER: Nagetsi otpustili trojicu, toliko i doveli

Novosti online

15. 10. 2023. u 12:16

VELIKI priliku dobio je bivši košarkaš Partizana Amida Brajma. On će naredne sezone biti saigrač Nikoli Jokiću u Denver Nagetsima.

ИГРАО ЗА ПАРТИЗАН, А САД ПОТПИСАО ЗА ДЕНВЕР: Нагетси отпустили тројицу, толико и довели

FOTO: N. Paraušić

Osim njega klub iz Kolorada je doveo još dva igrača, dok je tri napustilo tim. Pored 29-godišnjaka iz Akre stigli su Ojdis Toni i Džamorko Piket, potvrdio je ove subote generalni menadžer Denvera Kelvin But. Iz ekipe su otišli Arman Frenklin, Endrju Fank i Souli Bom.

Brajma je dres Partizana nosio svega nekoliko nedelja 2018. godine kada je sa klupe crno-bele predvodio Nenad Čanak, a u klub je stigao iz Ostin Sparsa. U Evropi je još nastupao za francuski Burg i belgijski Ostende.

Vredi istaći da je u sezoni 2020/2021 igrao pet utakmica ligaškog dela sezone za Indijanu i u proseku je beležio 2,6 poena, 1,6 skokova i jednu blokadu za 5,9 minuta po utakmici.

Momak iz Gane je studirao na koledžu Konektikat za koji je nastupao od 2013. do 2017. godine. Visok je 208 centimetara, igra na poziciji centra i imaće prliku da uči od Nikole Jokića.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori