MORNAR TONE, PAVIĆEVIĆ GRMI: "Rekao sam igračima da bih ja sa 65 godina bolje igrao"

Novosti online

08. 10. 2023. u 19:18

TOKOM leta bilo je glasina da će se Mornar povući iz ABA lige zbog finansijskih problema, ali je klub uspeo da sastavi ekipu i započne jadransku sezonu. Start je drugi najlošiji u istoriji takmičenja, Barani su prve dve utakmice sa Partizanom i Budućnošću izgubili ukupnom koš-razlikom minus 59.

МОРНАР ТОНЕ, ПАВИЋЕВИЋ ГРМИ: Рекао сам играчима да бих ја са 65 година боље играо

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

Samo je Cibona u sezoni 2020/2021. krenula slabije, imala je minus 79 nakon mečeva sa Crvenom zvezdom i Mornarom.

- Mislim da rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu - rekao je trener Budućnosti Petar Mijović posle ubedljive pobede u Baru (87:61). - Ovo je previsok rezultat, Mornar je bio u igri cele tri četvrtine. Mornaru od srca želim da ostvari pobede koje se od njega očekuju i mislim da se opstanak uopšte neće dovesti u pitanje.

Mihailo Pavićević, trener Mornara, imao je drugačije viđenje utakmice.

- Ni najmanje se ne bih složio sa kolegom Mijovićem, jer rezultat baš oslikava stvarno stanje stvari na terenu. Mu smo, baš kao što rezultat pokazuje, toliko daleko od nivoa Budućnosti. Kada vam četvorica od petorice spoljnih igrača za prvo poluvreme ne upišu nijedan poen, šta možete da očekujete? Rekao sam im u svlačionici da bih ja sa 65 godina bolje odigrao to poluvreme, makar srcem, od njih koji nisu imali nikakav doprinos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije