BORIŠI DOŠLO DA UZME LOPTU: "Za dva meseca bih možda mogao da počnem sa treninzima"

V. P.

06. 10. 2023. u 10:00

DIRLjIV trenutak utakmice bila je podrška 18.000 navijača našem reprezentativcu Boriši Simaniću, koji je nesrećnim spletom okolnosti ostao bez jednog bubrega na Svetskom prvenstvu u Manili.

БОРИШИ ДОШЛО ДА УЗМЕ ЛОПТУ: За два месеца бих можда могао да почнем са тренинзима

Foto: KK Crvena zvezda

Pojavio se na Zvezdinoj evroligaškoj premijeri, zapravo se vratio kući jer je čak sedam sezona nosio crveno-beli dres. Sa tribina je dobio ljubav koja će mu sigurno značiti u ovom teškom periodu rehabilitacije u želji da se vrati svojoj prvoj ljubavi – košarci.

- Moj oporavak ide odlično, za dva meseca treba da se vidi kako bubreg reaguje na napor i tada bih možda mogao da počnem sa treninzima. Gledam kako šutiraju trojke na poluvremenu, sad bih uzeo loptu…

Ne dešava se često da neko zaseni Novaka Đokovića, ali je najbolji teniser svih vremena ovog puta morao da se zadovolji drugim mestom i sigurno mu nije bilo krivo. Meč je pratio iz prvog reda u društvu oca Srđana i članova svog tima, a tu su bili i prvotimci iz Zvezdine fudbalske porodice: Mirko Ivanić, Zoran Popović, Nemanja Milunović i Miloš Degenek.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)