DŽIMI BATLER POSTAO ŽENA?! Zvezda Majamija i rival Jokića u NBA finalu šokirao novinare na startu priprema (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2023. u 18:25

POČETAK nove sezone NBA lige je sve bliže, a dok ne dođe 25. oktobar kada ona startuje, ekipe se najpre predstavljaju javnosti. Danas je to uradio Majami i... izazvao mnogo pažnje.

ЏИМИ БАТЛЕР ПОСТАО ЖЕНА?! Звезда Мајамија и ривал Јокића у НБА финалу шокирао новинаре на старту припрема (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Ono što je posebno svima zapalo u oko je novi imidž jednog od najboljih igrača Hita - Džimija Batlera.

Naime, on se pred prisutnima pojavio ''emo stilom'', odnosno sveže isfeniranom kosom. Kako se može videti na snimku u prilogu, frizeri su bili angažovani i tokom fotografisanja, pa su dodatno češljali Batlera, dok su njegovi saigrači sve propratili uz osmeh.

Ali, Džimi Batler nije samo na tome zastao.

Pun pirsinga, pojavio se pred "sedmom silom" i - nalakiranih noktiju.

Uz pomenutu frizuru, dosad totalno netipičnu za njega, samo mu je još šminka falila da u potpunosti ostavi utisak žene. Prilično visoke, istini za volju.

Novinari su, naravno, bili zaintrigirani novonastalom situaciju, pa su pitali ovog 34-godišnjaka otkud to da se odlučio za ovakav imidž. Odgovorio je da je ovakav izgled "njegovo trenutno emocionalno stanje".

Podsetimo, Majami je prošle godine poražen u finalu NBA ligi od Denvera sa 4-1, a pojedini ljubitelji NBA se šale da je Batler u ovakvom stanju nakon što je propao očekivani "trejd" Demijana Lilarda u ekipu vicešampiona - zvezda Portlanda je, podsetimo, umesto Batlerovog, postala saigrač Janisa Adetokumba u Milvokiju.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)