OLOŠ! Slavni košarkaš žestoko udario po rođenom ocu

Novosti online

25. 09. 2023. u 08:39

Jusuf Nurkić se priprema za svoju 10. sezonu u NBA ligi i čeka da vidi da li će nastupati za Portland ili ga čeka trejd u neku od ekipa koje žele da napadnu šampionsku titulu, ali trenutno je u centru pažnje zbog porodičnog skandala.

ОЛОШ! Славни кошаркаш жестоко ударио по рођеном оцу

FOTO: Tanjug/AP

Naime, bosanskohercegovački košarkaš godinama nije u dobrim odnosima sa ocem Harizom koji ga je zlostavljao tokom detinjstva, a uz to bio i veoma nasilan prema Jusufovoj majci.

Za porodične probleme najboljeg košarkaša Bosne i Hercegovine saznalo se u danima nakon njegove svadbe sa Eminom Durić.

Na slavlju u Dubrovniku krajem jula meseca nije se pojavio otac, a on je javnosti otkrio da je to zato što nije ni pozvan na venčanje svog sina. Nije mu Jusuf ostao dužan, pa ga je tada nazivao pogrdnim imenima, ali izgleda da je sada preterao. 

Jusuf je novom objavom na društvenim mrežama dao povod Harizu da se ponovo oglasi. Centar Portlanda "isprozivao" je oca za kojeg smatra da mu nije roditelj i to tako što ga je nazvao ološem.

- Majka zablistala... A biOLOŠki roditelj može biti svako - napisao je Jusuf Nurkić na Fejsbuku i tako nastavio prepucavanje sa ocem Harizom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!