Za istoriju u svetskom vrhu

Promo

11. 09. 2023. u 16:30

KADA je borbeni duh jači od igre, a želja za pobedom zvezda vodilja... Kada ste sami protiv sveta a mudrost odbrane zasija, ne postoji nedostižno. Put ka svetskom vrhu nije povratak otpisanih, ovo je još jedna istorijska priča naših košarkaša čija su srca ostala na terenu. Za naš grb. Našu himnu. Našu naciju. Za istoriju u samom svetskom vrhu, jer tamo i pripadamo. Srbija je vicešampion sveta u košarci i spada među najtrofejnije nacije na svetu!

За историју у светском врху

Voda Voda

Ponovo smo pokazali da je srpska košarka više od sporta - ona je deo nacionalnog identiteta sa snažnom simboličkom težinom. Svedočili smo novom uspehu reprezentacije Srbije, bivali su naši košarkaši sve bolji i bolji jer su igrali srcem za naciju. Nije bilo mesta odustajanju, „Orlovi“ su neumorno i odlučno koračali ka istoriji. Uspeh u koji je malo ko verovao, dokaz je da za naše sjajne igrače i stručni štab pod vođstvom izuzetnog selektora Svetislava Pešića ne postoji nemoguće. Košarkaška reprezentacija Srbije nije ustuknula pred velikim izazovima, poput spektakularnog finala Svetskog prvenstva u kojem smo, nažalost, bili zaustavljeni od strane jedinog neporaženog tima na šampionatu. Ipak, izvanrednom igrom obezbedili smo olimpijsku vizu, a iskustvo stečeno na Svetskom prvenstvu biće dragoceno našim „Orlovima“  u izazovima koji tek slede na Olimpijskim igrama u Parizu.

Naši reprezentativci su svojom briljantnom igrom i zajedništvom opčinili  planetu. Boje nacije na Svetskom prvenstvu ponosno je branilo 12 košarkaša čiji su nas maestralni potezi ostavljali bez daha, na čelu sa legendarnim selektorom Svetislavom Pešićem. Uživala je nacija u simfoniji virtuoznih poena i zdušno navijala, jer je srce cele nacije u dresu reprezentacije! Reprezentaciju Srbije je na putu ka istorijskom uspehu podržala VODAVODA - prirodna mineralna arteška voda iz Banje Vrujici. Iz srca Srbije, do tribina Svetskog prvenstva, prešla je sve meridijane prateći naše šampione.

- Čestitamo Košarkaškoj reprezentaciji Srbije na osvojenoj srebrnoj medalji i plasmanu na Olimpijske igre. Postigli smo veliki uspeh zahvaljujući našim košarkašima i selektoru Svetislavu Pešiću. Srbija se nalazi u samom svetskom vrhu košarke i izuzetno sam ponosan što je VODAVODA zvanična voda Košarkaške reprezentacije Srbije. Prirodno je da se smenjuju generacije, a podrška koju VODAVODA pruža košarkaškoj reprezentaciji Srbije ostaće ista, za sadašnje i buduće šampionske generacije - poručio je Vojin Đorđević, osnivač i kreator brenda VODAVODA.

I kada se slavi i kada se tuguje, ovaj sada već širom sveta cenjen i prepoznat brend, dokazao je istinsku posvećenost košarci. U višedecenijskoj povezanosti između VODAVODE i ovog sporta značajna je i neprestana podrška mlađim selekcijama, ulažući u budućnost i pobede kojima ćemo se narednih godina radovati i koje ćemo slaviti, a podrška koju VODAVODA pruža Košarkaškom savezu Srbije neće izostati i na Olimpijskim igrama u Parizu, 2024. godine.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!