NEREDI U MOSTARU: Navijači se potukli, ima povređenih i materijalne štete (VIDEO)

Novosti online

03. 09. 2023. u 18:20

FUDBALSKI derbi premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i Željezničara prerastao je u nerede na ulicama mostara. Kako prenose mediji iz regiona u sukobima je povređeno nekoliko osoba, a načinjena je i materijalna šteta na objektima i automobilima.

НЕРЕДИ У МОСТАРУ: Навијачи се потукли, има повређених и материјалне штете (ВИДЕО)

Printskrin/Facebook/Sanel Kajan

Bosanski mediji prenose da je došlo do sukoba navijačkih grupa "Red Armi" i "Manijaka", a ceo događaj se odigrao kod Šantića parka u Mostaru. 

- Sukob između dve navijačke grupe" Red Armi" i "Manijaci" dogodio se u 13:15 sati. Ima povređenih i materijalne štete. Policija je uspostavila javni red i mir, a traga se za osumnjičenicima, rekao je portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić. 

Oglasio se i Sanel Kajan, zastupnik u Domu parlamenta FBiH. 

- Glavna ulica u Mostaru je blokirana. Sukobili su se navijači Veleža i Željezničara. Policija HNK je tu problematičnu grupu navijača Željezničara uterala u park Alekse Šantića. Ne da im da idu odatle, a stotinak metara dalje su se okupili navijači Veleža. Glavna ulica je blokirana, što je neprihvatljivo jer jer građanima se otežava kretanje, a i grad je pun turista, rekao je Kajan.

Utakmica Velež – Željezničar na rasporedu je večeras od 19:45 sati.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave