LISTA ODSUTNIH SVE DUŽA: Bivši igrač Partizana najverovatnije propušta Svetsko prvenstvo

Novosti online

17. 08. 2023. u 16:37

LISTA igrača koji neće igrati na Svetskom prvenstvu u košarci je velika, a najverovatnije će biti produžena za još jedno ime.

ЛИСТА ОДСУТНИХ СВЕ ДУЖА: Бивши играч Партизана највероватније пропушта Светско првенство

Foto: EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Kako stvari stoje Mundobasket koji se održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima propustiće centar Australije Džok Lendejl koji je danas doživeo povredu na prijateljskoj utakmici protiv Južnog Sudana.

On je nezgodno doskočio na stopalo Marijala Šajoka, ostao je da leži na parketu, da bi potom bio odnet u svlačionicu sa velikim bolovima.

Nakon toga je ustanovljeno da je povreda ozbiljna i male su šanse da bivšeg igrača Partizana gledamo na planetarnoj smotri.

Selektor "bumersa" Brajan Gordžijan potvrdio je da Lendejla neće biti u avionu za Okinavu, već će biti podvrgnut pregledu na magnetnoj rezonanci posle čega će defitivno biti poznato da će nastupiti na Svetskom prvenstvu. Ipak, teško da će se to dogoditi. Vredi pomenuti da u sastavu neće biti Bena Simonsa i Metju Delavedove.

Australija će na Mundobasketu igrati u grupi E sa selekcijama Nemačke, Finske i domaćina Japana.

BONUS VIDEO: Arena svedočila sjajnoj igri Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)