NAJNOVIJE POJAČANJE PARTIZANA: San mi je bio da zaigram kod Željka Obradovića

Novosti online

05. 08. 2023. u 11:35

DVA pojačanja doveo je Partizan do sada. Mateuša Ponitku i Ognjena Jaramaza. Poljak je otkrio da mu je san bio da upravo zaigra kod srpskog stručnjaka, te je to prevagnulo u odluci da dođe u Srbiju.

НАЈНОВИЈЕ ПОЈАЧАЊЕ ПАРТИЗАНА: Сан ми је био да заиграм код Жељка Обрадовића

FOTO: FIBA.Basketball

Ponitka je stigao posle epizode u Panatinaikosu, gde je imao i zapaženu ulogu, a na prethodnom Evrobasketu je bio i jedan od najboljih igrača, kada je sa svojom reprezentacijom Poljske stigao do polufinala, gde je poražen od Francuske.

Sada je stigao u Partizan, a u razgovoru za "MozzartSport", otkrio je i zašto je odabrao baš crno-bele, iako je bilo interesovanja i drugih klubova.

- Imao sam nekoliko ponuda, razgovarao sam ozbiljno i sa Makabijem... Ali, oduvek sam sanjao da igram kod Željka, da vidim kakva je osoba na terenu i van njega. Čuo sam dosta priča, naravno, ali je drugačije kada si deo toga na svakodnevnoj bazi. Velika stvar za mene je da mogu da učim košarku od njega. To mi je bila glavna stvar, ne novac, ni život u gradu, već da mogu da naučim nešto novo od najboljeg trenerskog uma. Radio sam već sa Ćavijem (Paskvalom), sada bih želeo da vidim kakve su razlike kod Željka. Takođe, pričao sam sa Manosom (Papadopulosom), generalnim menadžerom Panatinaikosa i on mi je rekao da ću tek videti kada kraj sebe imaš takav trenerski um kakav je Željkov, istakao je Poljak.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)