NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Partizan ostaje bez još jednog igrača

Tanjug

16. 07. 2023. u 11:55

Tristan Vukčević trenutno se nalazi u Americi gde igra mečeve letnje NBA lige u dresu Vašington Vizardsa, ali će i narednu sezonu po svemu sudeći provesti u Evropi.

НОВИ ОДЛАЗАК ИЗ ХУМСКЕ: Партизан остаје без још једног играча

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Vukčević se prethodne sezone nije preterano naigrao u Partizanu, a iako je još uvek član beogradskog kluba čini se da za njega neće biti mesta u rotaciji Željka Obradovića. 

Nakon produžetka saradnje sa Zekom Ledejom i usled izvesnog dolaska Nikole Mirotića u tabor crno-belih, prostora na poziciji četiri gotovo i da nema za mladog dugajliju koji bi zbog toga mogao da ode na pozajmicu u drugi evropski klub.

Grčki mediji preneli su informaciju da bi to mogao biti Peristeri, a vest o interesovanju atinskog kluba preneo je novinar grčkog "SDNA" Shot Vetakis. 

Peristeri je prethodnu sezonu okončao među četiri najbolja tima Grčke, a sa klupe ga predvodi legendarni Vasilis Spanulis.

Podsećamo, na nedavnom NBA draftu je Vukčević izabran od strane Vašington Vizardsa kao 42. pik.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024