ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Partizan bacio udicu zvezdi Real Madrida

Novosti online

25. 05. 2023. u 10:53

U Humskoj sledi ozbiljna rekonstrukcija tima. Partizan je bio na korak od fajnal-fora, nije uspeo, više zbog stvari van terena i suspenzije Kevina Pantera i Matijasa Lesora nego što je Real Madrid bio bolji.

ШТА ЋЕ РЕЋИ ГРОБАРИ? Партизан бацио удицу звезди Реал Мадрида

Foto: EPA

Šampion Evrope se ozbiljno provukao u sudaru sa crno-belima, a onda samo nekoliko dana kasnije se popeli na krov Starog kontinenta. Čelnici Partizana su uvideli da se mogu uhvatiti ukoštac sa najvećima, jer imaju na klupi najboljeg - Željka Obradovića, pa će učiniti sve da naprave respektabilan tim.

Već je krenulo sa licitacijama. Pisalo se ovih dana da bi Kevin Panter mogao da napusti tim i preseli se u Panatinaikos, a “Apex Sport” sada piše da je Željko Obradović blizu dovođenja zamene za kapitena.

Naime, Partizan je ozbiljno zagrizao za košarkaša Real Madrida Marija Hezonju. Ruku na srce, nije prvi put da se njegove ime dovodi u vezi sa crno-belima, želeo ga Željko Obradović i prošle sezone, ali do dogovora ipak nije došlo.

Ne krije Hezonja da navija za Partizan i navijači su do sada znali lepo da ga dočekaju, ali je isto tako po završetku fajnal-fora Evrolige odao priznanje Geršonu Jabuseleu da je jedan od najzaslužnijih za titulu, aludirajući na incident koji je pomenuti igrač izazvao protiv Partizana i u kom je povredio Dantea Egzuma.

Tako da nije izvesno kako će biti prihvaćen u Beogradu i šta će reći grobari. Ipak, treba istaći i da je Raško Katić svojevremeno bio vinovnik incidenta u Vršcu, kada je ušao u fizički sukob sa Aleksom Marićem, pa je kasnije obukao dres Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao